Cindy meets Dr. Dru

Cindy Sun & Dru Hermes

 

Cindy Sunin mies on jättänyt naisen täysin heitteille. Ei huomiota, ei seksiä, ei mitään... Eihän tämä nainen sellaiseen tyydy. Cindy päättää hankkia apua tilanteeseensa.

 

Cindy on kuullut että Lontoossa vastaanottoa pitävä Dr. Dru on erkoistunut tällaisiin tapauksiin. Hän sai kuulla myös että Dr. Drulla on aivan omanlaisensa tyyli "parantaa" naisia tällaisissa tilanteissa. Juuri se tyyli mitä Cindy hakeekin.

 

Cindy matkustaa Lontooseen. Cindy pääsee tutustumaan oikein todenteolla Dr. Drun parannustaktiikkaan heti kättelyssä. Cindy esittelee itseään Dr. Drulle hyvin monipuolisesti ja Dr. Dru tekee heti testimaistatuksen Cindy alapäälle, todeten miten kostea se jo valmiiksi on. Dr. Dru laittaa Cindy imemään kovaa isoa kyrpäänsä oikein syvältä ja tämän jälkeen nussii Cindyä monesta eri suunnasta. Cindy pääsee kesken panemisen maistamaan omia kiimalimojaan Dr. Drun kyrvästä, sekä ratsastamaan isolla mustalla kyrvällä. Lopuksi Dr. Dru laittaa Cindyn pillun roiskimaan oikein kunnolla ja saamme kuulla neidon nautinnollista voihkintaa sekä oikein kovaa pillun lotinaa samalla kun Cindyn pillunesteet näkyvät valuvan hänen pakaroillaan. Kermana piirakkaan, Dr. Dru roiskauttaa kunnon lastin spermaa Cindyn pilluun sisälle ja saamme seurata miten sperma valuu pillusta ulos. 

 

Pituus 30min.

Hinta 6.19€/vrk